Введено в експлуатацію першу чергу логістичного центру (12800м²)

Компанія UB1 надає повний спектр логістичних послуг. В активах компанії 45,000 м² складських площ в 10 областях Західної та Центральної України. Наявність професійної команди та універсальної інфраструктури з вигідним розташуванням гарантує швидкий прийом товару від постачальника, відповідальне зберігання, якісну комплектацію та вчаснудоставку товару до клієнта.

Ключовим об’єктом UB1 є найбільший логістичний центр Західної України, який розміщений в 3 км., від Львова.

Це складський комплекс класу «А+», загальною площею 50 190 м², що включає систему сухого складування з підтримкою різних температурних режимів (+05-+25 ℃), з яких 11 016 м² є кондиціонованими (+15-+18 ℃), холодні склади (+2-+6 ℃), морозильні камери та камери глибокої заморозки (0 – -24 ℃).

Логістичний центр обладнаний спеціалізованим програмним забезпеченням WMS Qguar, що дає можливість відслідковувати повний життєвий цикл товару на складі, досягти прозорості та точності всіх операцій, збільшити пропускну здатність складу та забезпечити високу якість роботи з партійним обліком товару.

Якість послуг компанії UB1 неодноразово підтверджена аудитами наших міжнародних та українських клієнтів і підтримується на високому рівні завдяки стандартизованим операційним процедурам, детальним робочим інструкціям, системі ключових показників ефективності (KPI) та системі конфіденційності.

Все це дозволяє на взаємовигідних умовах будувати ефективну та довготривалу співпрацю з нашими партнерами.

Щоденно 184 одиниці транспорту UB1 доставляють понад 474 тонн товарів, обслуговуючи 7,524 клієнтів.