Робоча поїздка на «Ekol logistics»

Наприкінці 2020 року керівники UB1 мали можливість відвідати один зі складів компанії – «Ekol logistics» в Стамбулі. Поїздка відбулась за сприяння генерального Директора компанії «Ekol logistics Ukraine» Андрія Голімбовського.
«В першу чергу, було цікаво відвідати повністю автоматизований склад, ознайомитись з процесами, обладнанням, з сучасними логістичними рішеннями. Адже, ми розуміємо виклики, які диктує ринок логістичних послуг, тому плануємо впровадити автоматизацію окремих дільниць власних складів і вже кілька місяців працюємо над цим проектом з відомими українськими компаніями підрядниками, – розповідає директор компанії UB1 Юрій Соневицький.

Підчас екскурсії складом представники компанії «Ekol logistics» продемонстрували вражаючу кількість комплексних рішень в межах одного об’єкту, показали можливі варіанти автоматизації і в контрактній логістиці, і в фулфілменті і в прийомі та зберіганні товару.



Атмосфера зустрічі відрізнялась відкритістю та конструктивністю. Господарі забезпечили можливість комунікацій як з керівниками, так і з працівниками комплексу.
Ефективні сучасні рішення дуже важливі вже сьогодні. Автоматизація процесів, роботизація – це майбутнє складської логістики України. Першочергове завдання – вчитись у світових лідерів логістичного ринку і рухатись до поставлених цілей.
Тренд сьогодення – це колаборація та співпраця. Даний візит став логічним продовженням попередніх переговорів з компанією «Ekol logistics Ukraine». Вже сьогодні ведеться робота в напрямку майбутньої співпраці в одному з національних проектів.
Довідка:

Ekol розпочав роботу на українському ринку в 2012 році і наразі це одна з найактивніших компаній з логістики та контрактної логістики в Україні. Компанія являється надійним партнером UB1.

www.ekol.com